Gullstolen

Kurs i møbeltapetsering Kvalheim - Vågsøy

I den vakre bygden Kvalheim på Vågsøy har jeg fått muligheten til å holde et kurs i møbeltapetsering. Det er første gangen jeg beveger meg ut av Vestfold med kursene mine og gleder meg masse til dette. Jeg har hatt oppunder 10 kurs i Vestfold de siste årene, alltid med fulle kurs. Dette blir gøy.

Kurset starter allerede med en kveld 13 juni. Da kommer jeg med masse flotte stoffprøver, vi måler opp stolene og sjekker om noe må repareres. Lurt å ikke ta bort noe før denne kvelden. Deretter har dere hele sommeren på å fjerne det gamle stoffet, før vi igjen møtes den første helgen i september til en intens arbeidshelg. 3 timer fredag kveld og deretter 7 timer både lørdag og søndag.

Ta kontakt på mail liv@gullstolen.com eller mobil 92285523 
enten du vil melde deg på eller om du har spørsmål

Under viser jeg bilder av flotte prosjekter til omtrekking. Lurt at de ikke er alt for omfattende, da det kan bli knapt med tid. Send gjerne et bilde om du lurer, så finner vi nok en løsning.Som du ser finnes det mange flotte stoler, og det er ikke vanskelig å finne gode prosjekter til et slikt kurs.

Liv

Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images