Gullstolen

Lekker chaiselonge i velur

Endelig ferie og etter en uke har roen begynt å senke seg, Plutselig ble det tid og inspirasjon til å skrive  innlegg til bloggen. Pinlig lenge siden siste innlegg.
Denne flotte chaiselongen er trolig fra 70-80 tallet. Med andre ord en moderne utgave av et fint møbel. Desverre fant jeg ikke bilde av den slik den fremsto i utgangspunktet, men jeg er sikker på jeg har de, så kanskje dukker det opp et bilde etterhvert ;) Men nå kan vi nyte resultatet etter oppussingen.  

 Dypheftinger i rygg og armlene gjør at møbelet får et eksklusivt uttrykk, og en lekker velur fra Designers Guild fremhever dette. Det morsomme er at den hører hjemme i stuen til en småbarnsfamilie ;) med moderne/ungdommelige møbler ellers i stuen. Nok et herlig signalmøbel/fargeklatt.


Nærbilde av rygg/armlene. Trukne knapper holder alle brettene på plass. En møysommelig jobb, men utrolig gøy når det blir vellykket.

 Utvendig er det valgt et alcantarastoff i en lys farge. Spennende kontrast.En innbydende krok å slenge seg ned i . Og absolutt en fin lesekrok for minstemann.


Og her er nærbilde av armlenet


Det er fantastisk gøy å se at gamle møbler igjen kommer til heder og verdighet. folk i alle aldre ser mer og mer at det er morsomt å ha noen møbler som er helt noe annet enn det naboen eller vennene har. Det er så mye fint å finne av møbler på loft/ i kjellere eller som denne, på Finn.no. Det finnes et kjempeutvalg av nydelige stoffer fra mange ulike leverandører, så med litt fantasi kan en få helt egne møbler med stoff etter egen smak. Noe rimelig og noe i den andre enden av skalaen ;) Som møbeltapetserer er jeg så heldig å få være med på mye av prosessen og syns det er like morsomt hver gang et møbel står klart til henting. Kanskje spesielt gøy når det er et vrak jeg får inn døren :)

Nå senker mørket seg. På tide å avslutte :)

Liv

Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images