Gullstolen

Strandmadrasser for tur med ryggsekk eller koffert

De siste månedene har vært hektiske og jeg har endt med lite overskudd til å publisere innlegg her. Det skal jo være lystbetont. Nå i påsken fant jeg frem noen av bildene jeg har tatt og fikk orden på dem. Så jeg ser lyst på muligheten for nye innlegg her.

Jeg fikk i "oppdrag" av en venninne å lage strandmadrasser som skulle ta lite plass og lett å putte i sekken/kofferten på langtur. Den er lett å putte i standbagen også. Jeg sjekket "alle" steder etter mønster på noe slikt, men kunne ikke finne en god løsning. Så tilslutt var det bare å gå i gang likevel. Og dette er hva jeg kom frem til etter mye fundering.


Brettet sammen og klar til reise.


Jeg sydde en til henne og en til han. Samme lukkekant og samme fargeskala. Dette er hennes. Fargene er valgt slik at de tåler noen ganger på stranden uten vask.. Hennes madrass har fått et lite innslag av hans hovedstoff.


Og nedenfor kan du se hans strandmadrass.
Utbrettet ser den slik ut


 Og her er litt av baksiden.Jeg kan tenke meg at noen vil sy en tilsvarende strandmadrass, jeg skal absolutt gjøre dette igjen. 

Jeg har derfor laget et mønster som kan kjøpes for kr 95 ved å ta kontakt med meg. Enten på tlf 92285523 eller ved å legg igjen en kommentar under innlegget. Mønsteret sendes som en pdf fil til deg så snart jeg har fått betalingen.
NB !! Dette mønsteret (pdf) kan du ikke kopiere, gi bort eller videreselge. Men om du vil lage en strandmadrass og selge denne, er det helt i orden

Ha en fin dag.

Liv

Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images