Gullstolen

Kurs i møbeltapetsering, VestfoldDenne våren skal jeg ha 2 helgekurs i møbeltapetsering. Start med en kurskveld i februar og avslutter med 1 helg i mars. Det er husflidslagene i kommunen som arrangerer kursene, så for påmelding må du ta kontakt med Tønsberg husflidslag :

http://www.husflid.no/lokallag/vestfold/lokallag/toensberg_husflidslag/lokale_kurs

eller Nøtterøy husflidslag:

http://www.husflid.no/lokallag/vestfold/lokallag/noetteroey_husflidslag/lokale_kurs

Alle bildene viser møbler som er velegnet for et kurs. Større møbler enn dette er det vanskelig å bli ferdig med og endel møbler vil være så komplisert at jeg ikke vil si ja til å ta det med. Det skal være realistisk å gi nok hjelp til alle deltakerne. Husk at det er tildels tungt og statisk arbeid. Har du problemer med armene, er det lurt å tenke på hvilket møbel du vi trekke. Ta gjerne en telefon til meg. 92285523.


Stolen over og stolen under er litt mye arbeid for en helg, men de fleste får unna nok til å fullføre hjemme.
Stolen over og krakken under er flotte kursmøbler. Kanskje du rekker 2 eller tre ;)


Håper å se deg.

Liv


Du liker kanskje også

2 kommentarer

 1. Hei;)
  Så lenge siden jeg har vært innom bloggen din!! Skulle så gjerne ha vært med på et kurs med deg. Men ifølge mannen i mitt liv er det bra at jeg ikke starter på flere prosjekter ;) ;)
  Stolen på det øverste bildet er jo som skapt for meg....;)
  I dag er det videreutdanning på timeplanen her og jeg finner på alt mulig annet en det jeg skal ;)
  Ønsker deg en fin februardag;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for koselig melding. Jeg jobber mye og har alt for liten tid til å skrive innlegg på bloggen. Har mange møbler jeg vil vise frem. Det kommer nok etter hvert.
   Det er nok bra at vi ikke setter i gang alt for mange prosjekter. Jeg har også en mann som holder meg litt i ørene, men samtidig gir meg alt rom jeg vil for å være kreativ. Det er bare tiden som mangler.
   Klem

   Slett

Instagram

Flickr Images