Gullstolen

Godt Nyttår til alle sammen.

Høsten 2014 ble en veldig hektisk periode. Må passe på å gjøre livet litt roligere i 2015. Så om jeg skal ha et nyttårsforsett må det bli dette.
Jeg har jobbet mye og har en god del fine møbler å vise frem. Bildene er tatt, men ikke ordnet ennå, så forhåpentligvis får jeg mer tid til slike sysler fremover.
I dag vil jeg gjerne få dele med dere bilder av en flott biedermeiersofa og tilhørende stoler.

En sjeldent fin biedermeiersofa. Fortsatt flott i stoppingen.


Og her med den ene armlenestolen.


Nydelig treverk.


Småstolene er også full av detaljer i treverket.Med nytt stoff ble møblene midtpunktet i stuen og ikke lenger et fremmedelement, som endel arvestykker kan oppleves som. Kunden har valgt et helt enkelt linstoff som fremhever det flotte treverket med intarsia i ryggen og langs setene. Lekkert.

 Rygg med intarsia.

Kanten av setet og under er det armlenet på sofaen. Alle møblene er laget med intarsia i treverket. Utrolig flott arbeid og veldig moro at det fortsatt er så fint. Godt at noen tar seg bryet med å passe på slikt. Alt for mange har kastet eller brent fine møbler.Også formen på beina er nydelig. En glemmer å legge merke til detaljer.
Se rundt deg. Kanskje har du også et flott møbel du har sluttet å legge merke til.


Setet på sofaen


Armlene møter rygg.

 Over ser en setet mot armlenet innvendig og under sees det fra utsiden av armlenestolen.
Beina er ikke skrudd sammen med seterammen, men festet med treplugger. Nydelig arbeid.


Seter.

Det ble visst mange godord denne gangen, men det er så godt å jobbe med fine ting. Jeg har det ekstra fint på jobben når jeg gjør slikt. Og da må jeg si fra etterpå :)

Ha en strålende dag 

Liv


Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images