Gullstolen

2 farget ørelappstol

Jeg er så glad hver gang jeg kan inspirere noen til å velge stoffer og kombinasjoner litt utenfor den oppkjørte løypen. Hun som eier stolen, fant bloggen min og ville gjerne ha en stol med litt farge. Veldig gøy å se den prosessen en går gjennom. Mange ideer på forhånd og når hun fikk se stoffene, landet hun på noe helt annet. Fine stoffer gjør noe med deg :) Resultatet ble friskt og sommerlig (til en sommerhytte), men likevel ikke prangende. Veldig fint ;)Her er stolen forfra og nedenfor ser dere den bakfra.


Jeg ser at gulfargen ser veldig skarp ut i setet og litt sjattert i ryggen. Det må dere skylde på fotografen. Gulfargen er en nydelig dus farge, ikke noen knallfarge.


Stolen hadde gjort nytten sin, men innmaten er fortsatt helt super. Vi fjernet kappen og malte beina i en beige, helblank farge. Og stolen ble som forvandlet. Mye lettere når kappen tas bort. Se under.

 Under her følger bilder av detaljer på stolen. Pute og armlene.


Nakkepute og øre.

 Enda et bilde av setet og armlene, her i en annen vinkel.


Puffen fikk stoffene motsatt av stolen. Så her ble puten beige og rammen gul. Morsomt.


Vi har valgt å trekke stolen uten snor eller kjeder i sømmene. Dette er også med på å gjøre stolen mer moderne i uttrykket.
Det er nok detaljer med fargekombinasjonene. På bildet under ser dere også nærbilde av stoffene.


Så til sist ble det en innbydende og fin stol, med en deilig sittekomfort.


Ha en fin søndag.

Liv

Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images