Gullstolen

Nye stoffer fra Designers Guild

Torsdag var jeg i Oslo hos Riis Interiør for å ta ut nye prøvebøker fra Designers Guild. Det er alltid gøy å se det nye for sesongen, og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller. 
Jeg har store problemer med å se min begrensning, så nå har jeg kjøpt inn endel prøvebøker på gardiner også. Jeg vet det, jeg syr ikke gardiner :) Men kanskje du gjør det selv. Fantastiske stoffer som forvandler et rom. Noen ganger er det morsomt med stoffer som du ikke finner hos naboen. Jeg gleder meg til å få disse vakre prøvene. I løpet av et par uker, tror jeg, vil alle være på plass og da er det bare å ta en tur innom og nyte synet :) Ring meg, så får du vite om alt er på plass. Her kommer noen bilder jeg har hentet hos Designers Guild. Gardiner for ethvert hjerte. 
Men det viktigste er selvsagt å ta inn nye stoffprøver til møbler, så herlige stoffprøver er på vei. Hypermoderne i skinnimitasjon, vakre velurer, nøytrale vevete design og flotte trykk.
Sjekk dette utvalget :) Bildene under er også hentet fra Dgs hjemmeside.

Om du vil se mer, kan du finne brosjyrer og videoer her og på Designers Guilds hjemmeside kan du finne alle stoffene deres.
Finn inspirasjon og tenk deg at den gamle stolen eller sofaen din kan bli like fin som det du ser.
Jeg hjelper deg gjerne med å finne det du liker best.

LivDu liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images