Gullstolen

Kaminstol, peisstol, damestol - kjært barn har mange navn

Fantastisk koselig stol. God å sitte i, en fin strikkestol, lett å flytte på ; med andre ord en stol det er vel verdt å eie. Denne har vært trukket om minst en gang tidligere, for stoffet den kom i tror jeg kan være fra 90-tallet. Se bilde litt lenger ned. Men ellers var stolen flott den :) Og jeg blir alltid så glad når jeg kan få jobbe med lekre, fargerike stoffer. Organiske mønstre går rett hjem hos meg. Og denne blåfargen er bare helt skjønn. Så nå kan stolen få leve videre som et smykke i stuen.


En blå agraman, avsluttet fint mot treverket.

 Det er litt ulike måter å trekke stoffet i en bue, uten å få krøller i stoffet. Denne stolen var perfekt i utgangspunktet, så jeg valgte å bruke samme metode. Hvorfor endre noe som fungerer?

 Toppen av ryggen

Og slik kom stolen inn til meg. Ikke særlig sliten, men den passet ikke så godt der den skulle stå.
Godt en kan gjøre noe med det :)


Utrolig lekker, spør du meg.


Jeg har trukket en annen stol i samme stoffet også. Så i neste innlegg kommer bilder av den :)

Liv

Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images