Gullstolen

Amerikansk gyngestol i ny lekker og fargerik drakt.


Kingfisher er navnet på dette flotte stoffet som har med seg alle regnbuens farger.
En nytelse for øyet.


Og det er ikke vanskelig å se inspirasjonskilden
Jeg har hentet et bilde og under en nettadresse der du finner mange flere bilder av denne flotte Afrikanske fuglen.

Image result for kingfisher
http://carolinabirds.org/HTML/AF_Corac_Kingfisher.htm

Men tilbake til stolen. Den kom til meg med et slitent skumplastsete, så her har jeg satt inn et nytt i skumplast. Originalt har den hatt spiralfjærer og for de som ønsker det, stopper jeg også slike seter. Men det viktige er å få møbler i bruk og jeg prøver så godt jeg kan å finne tilbake til fasongen som det originale setet en gang hadde. Det visuelle er veldig viktig.Setet har fått agraman langs treverket. Dette for å avslutte mot treverket på en fin måte.Også nederst på ryggen har jeg valgt å bruke agraman for et litt nettere uttrykk.
Langs sidene på ryggen er det ikke noe treverk å feste stoffet i. ulikt fra stol til stol. Så det er viktig å ha god og stabil innmat, slik at ryggen beholder fasongen lenge. Nye gjordbånd og bæreduk, skal hjelpe med dette. Langs sidene har jeg sydd for hånd, slik at for- og bakstykke sitter godt sammen. Med de riktige stingene blir denne sømmen riktig så fin uten synlige sting.
Rosa, lilla, grønn, turkis, gul og mønsteret med roser, peoner og andre av hagens flott blomster.


Fra siden får vi også et litt bedre bilde av det fine treverket på denne stolen. Vi har ikke gjort noe med det, så perfekt er det ikke, men fullt av sjarm. Regner med stolen kommer til å bli flittig brukt, nå når den blomstrer igjen.
Nyt denne flotte rosen. En kan nesten kjenne duften. Litt vel poetisk? Ja, ja, sånn er det når en lar seg rive med av vakre stoffer. En skikkelig koselig bestemorstol som passer inn nær sagt hvor som helst. Denne stolen er så heldig å få stå i et rom der tiden har stått litt stille. Et godt rom å være i :)Huff. I dag har ikke bildene oppført seg pent. De driver og hopper opp til toppen av siden når jeg gjør endringer, så det tok sin tid å få til dette innlegget. Nå er det nesten som planlagt og det får være godt nok.

Ha en fin seinsommerdag. Solen skinner i det minste litt. Deilig.

Liv

Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images