Gullstolen

Søt sommerkjole

Selv om jeg jobber kreativt og praktisk hele dagene, har jeg også endel hobbyprosjekter. Jeg syr patchwork, strikker litt og hekler. Selv om bloggen min skal vise frem det jeg gjør på jobb, velger jeg nå etter litt frem og tilbake å vise frem hobbyen min også. 
I dag har jeg gjort ferdig en kjole til mitt lille barnebarn. Gleder meg til å se henne i kjolen. Den er heklet og sydd etter Dalegarn sitt mønster, og dere finner massevis av bilder av den samme kjolen rundt omkring. Men det morsomme er at alle er forskjellig, for det finnes så utrolig mange flotte stoffer. Jeg har selvfølgelig brukt farger også her, så den er ikke romantisk og nusselig. 

 Jeg syns den ble fin med rosa heklet bærestykke og skjørtekant.
Det var stoffet jeg falt for først, og så var det bare å finne riktig farge på garnet. Jeg er ikke veldig rask med sånne prosjekter, men tre kveldsstunder var nok til å bli ferdig. 2 til hekling og i kveld ble den montert. 2 nøster med garn og 35 cm stoff til str 1 år var nok.
Hilsen Liv

Du liker kanskje også

1 kommentarer

Instagram

Flickr Images