Gullstolen

Herlig godstol i velur.

Nok en gang har jeg fått lov å forvandle en sliten godstol til en perle. Fantastisk god å sitte i , skjønn å se på og et nydelig stoff. Denne får en glede av lenge. Men som noen ganger før har jeg hatt litt vanskelige forhold til fotografering i dag. Alt for mye møbler på en gang. Så sol og skygge har gitt meg en utfordring :) Fargen på stoffet heter Mulberry og er en litt støvete burgunder farge. Her ser den litt mer lilla ut :( 


Uansett, stolen ble fin den. 
Utgangspunktet var en sliten stol som hadde sett sine beste dager, men som var like god innvendig. Med andre ord, det perfekte møbel å ta tak i.Et nydelig armlene, godt å hvile armene på.

 Det er litt morsomt å se det fra ulike vinkler, under er bildet tatt fra utsiden av stolen. Snoren er også brukt rundt treverket på armlenet. 

 Og her ser dere innsiden av armlenet.

Når ryggen avsluttes med enbøyd form øverst, vil en sitte igjen med masse stoff som må legges i fine folder rundt avslutningen. Så selv om det er nødvendig, blir det en fin detalj på en stol. Det er alltid moro å jobbe med slike ting.


Setet var fasongsydd på symaskin. Det kreves alltid litt ekstra når en skal ta hensyn til at det gamle stoffet har strukket seg ganske mye, men det gikk bra denne gangen også :)
Mye å tenke på når resultatet skal bli bra.


 Og til sist kommer stolen sett fra siden, med alle de fine detaljene synlig.
En flott stol som jeg gjerne kunne innlemmet i mine egne møbler om det ikke hadde vært for at jeg har mer enn nok fra før av :)


Jeg har vært veldig opptatt i det siste og har derfor ikke lagt ut bilder av det jeg har jobbet med, men lover å ta tak i det fremover. Jeg har mange bilder, så det er bare å sette i gang.Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images