Gullstolen

Påskeutstilling i det gamle badet i Sjøparken, Stavern

Denne påsken har jeg vært så heldig å få være med på Rakel Fridlunds utstilling av keramikk skulpturer. Det er andre gang jeg har den æren. Jeg har med meg to stoler og et lite bord. Møblene er til salgs, men det er også moro å vise frem hvor fine møbler kan bli med litt hjelp. Inspirasjon er vel noe vi alle trenger. Gleder meg masse til å treffe fullt av trivelige mennesker. Vi får bare håpe på godt vær, så riktig mange våger seg ut.


Rakel Fridlund åpner verkstedet sitt og har ominnredet slik at hun får et flott galleri til å stille ut i. Jeg er helt betatt av de vakre skulpturene hun lager. Vel verdt et besøk.

Også kunstneren Anne Kari Ødegård skal stille ut hos Rakel. Hun kommer med nydelige kulltegninger, monotypi. Hvis jeg husker rett heter utstillingen hennes Boy Bird. Kom og se da vel !!


Håper det blir en God Påske for deg 

Liv

Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images