Gullstolen

Jeg lengter etter sol og varme.

Dette innlegget har jeg hentet fra en hobbyblogg jeg skrev for et par år siden. http://lapperogandregodsaker.blogspot.no/ Men det er like aktuelt i dag, så her kommer det igjen.


Vinteren er borte og våren har begynt å vise seg frem, selv om det regner i dag. Nå er vi klar for lette sko og jakker, blomster og mer lys.
Jeg fant frem noen herlige bilder fra påsken for et par år siden, slik at vi kan drømme om varmere dager. Den tilbrakte vi ute på landet i Algarve, der vi har et lite småbruk. Mye jobb, men en fredelig plass på jorden.
Våren er tiden for gjøken der nede også, og vi var heldige og så to gjøk i flukt. Desverre satt de ikke lenge nok i ro til at vi fikk ønsket oss noe under det treet de landet i.

Iris og roser, utrolig nydelig.Sukkulentene hadde klart seg gjennom de kaldeste månedene. Vi er heldig som ligger på en topp, for vi har mindre frost enn de litt lenger nede.


Og se hva naturen kan by på helt av seg selv. På fottur, som gode nordmenn, sammen med mange andre. De fleste engelske. Flott terreng og nydelige blomster. Lavendel er en av mine favoritter, både å se på og å lukte på. Her er en vill utgave, sammen med en gul jeg ikke kjenner navnet på.


Nyt fargene, det er ikke lenge før vi kan glede oss over både ville og tamme vekster også her hjemme.

Ha en fin dag. 

Liv

Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images