Gullstolen

40-talls 4-seter sofa

For noen farger


Rust og gyllent. Denne sofaen ble skikkelig fin. Den bare stråler mot deg.


Den var fin og rød da jeg fikk den inn, morsomt at det var jeg som trakk den om for 15-16 år siden også. Alltid gøy å få inn det en har trukket før.

Fargene er litt ulike fra bilde til bilde, vanskelig å finne frem helt riktig farge, men den mørkeste er rust med ganske mye rødt i. Så kan dere se hva som passer best til denne beskrivelsen ;)

Armlenet sett nedenfra. Gøy å fotografere i litt nye vinkler.


 Sofaen har delinger mellom hver sitteplass, både i sete og rygg. Du ser det litt bedre på bildet slik den var før. Jeg har sydd snorer i alle disse delingene, det samme er gjort langs forkanten av setet og 2 snorer rammer inn armlenet. 


Slike detaljer er med på å fremheve den flotte fasongen. Så ærverdig og likevel så klassisk i uttrykket.

Her ser dere toppen av ryggen.


I underkant av setet er det laget en "pølse" med en diameter på ca 1,8 cm. En morsom og fin avslutning.


 Hjørnet mellom rygg og armlene Bakryggen og utsiden av armlenene er trukket i en gyllen velur og skaper en flott kontrast til innsiden. Jeg er selv veldig glad i å bruke to ulike stoffer på møbler for å skape noe som er originalt, så når kundene mine ønsker det samme er det ekstra gøy.


Det er ikke lett å finne sånne store sofaer i dag uten at de ruver mye mer. Denne er i veldig god stand, så med nye gjordbånd som eneste reparasjon, blir den et smykke for stuen i enda mange år.Utenfor er det store mengder med snø. Jeg ser snart ikke over snøkanten som ligger utenfor vinduet mitt, men det er håp der ute. Legger ved et par bilder av våren som har gjort sitt inntog i Portugal, så kan dere kjenne på at det nærmer seg her hjemme også.


Liv

Du liker kanskje også

3 kommentarer

 1. Hei;) I kveld har jeg virkelig kost meg og lest på bloggen din;) Så mye lekker. Og så mye jeg gjerne skulle ha tatt inn i mitt hjem. Sofaen over ble bare fantastisk. Skal titte innom igjen ganske snart;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du har hatt glede av møblene mine ;) Det gir meg stor glede å jobbe med renoveringen og med fargerike, flotte stoffer blir dagen på jobb ekstra bra :) Stakk innom bloggen din. Så herlig. Akkurat slike ting jeg driver med på fritiden ;) Strikking, patchwork og hage. Jeg kommer til å følge med videre. Kanskje jeg kan ta med noen innlegg fra dette også i bloggen min.

   Slett

Instagram

Flickr Images