Gullstolen

Lette lenestoler i striper

Slitne lenestoler fra en hytte er nå ferdig og klar for et nytt liv. En tett og ganske korthåret velur ble riktig lekker på disse stolene.


I utgangspunktet hadde stolene blitt skjoldete av vannflekker. Ikke så moro å ha på en koselig hytte. 


Men med nytt stoff, fikk stolene et helt nytt utseende. Rundt armlenene i front, chateause, brukte jeg kjeder i sømmen. Slik det var fra før.


Når en trekker møbler med mønster eller med striper/ruter er det kjempeviktig å passe på at begge armlenene i front passer sammen. I dette tilfellet var det mulig å speilvende stoffet, noe som blir veldig pent. Kanskje ikke så lett å se. men jeg passet også på at kjederen ble like på begge armlenene, også denne speilvendt ;)På baksiden av stolene var det ikke brukt kjeder, noe jeg heller ikke brukte. Som oftest velger jeg å gjøre det slik som originalen er.
Bortsett fra noen få tilfeller der jeg sammen med kunden ser at detaljer kan bli penere med små endringer.Sett forfra


og skrått fra siden


Rosa, brunt og beige blir aldri feil. Fargene er utrolig lekre sammen i mange ulike nyanser. 
 Jeg tror jeg må lage en stol til nettsiden min i slike farger ;)

Ha en fin ettermiddag.

Liv


Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images