Gullstolen

Foredrag tirsdag 10 september

Stokke Husflidslag
Jeg gleder meg veldig til tirsdag 10. september :)


Da skal jeg holde foredrag i Stokke Husflidslag om møbeltapetsering, kreativitet og Gullstolen. Jeg har heldigvis vært gjennom dette en gang i Larvik husflidslag, så jeg har sett at innholdet fenget. Det er mye å snakke om, men viktig for meg at det også blir litt morsomt. Så i på tirsdag pakker jeg med meg verktøy, stopningsmaterialer, stoff, snorer og bånd, et par møbler samt PC'en min med bilder av litt av hvert og drar til Stokke. Håper det blir en hyggelig kveld for alle fremmøtte.Klikk inn på Stokke Husflidslag og se mer om hva de har å tilby. De har mange interessante kurs og møter. Et flott møtested for kreative mennesker. Vel, de fleste er nok damer. 

Du liker kanskje også

3 kommentarer

Instagram

Flickr Images