Gullstolen

Låvesalg, gjenbruksmarked

I helgen deltok jeg på en markedsdag på Jahren gård like utenfor Stavern. Solen kom frem og gjorde dagen til en fin dag selv om det ble litt kaldt etterhvert. Det yrte av folk og mange fikk muligheten til å se nærmere på møblene mine. Handel ble det også. 

 Jeg hadde med meg et utvalg av møblene og putene jeg har til salgs på nettsiden min, Gullstolen.com 
Stoffprøver, snorer og inspirasjonsbrosjyrer var også med

 Jeg tror nok mange fikk et lite fargesjokk når de rundet hjørnet til min stand. Gjenbruksmarkeder er ikke det mest fargerike en kan tenke seg, bare veldig morsomt.

Denne ryggen får meg til å tenke på drops, den har selvfølgelig fått det navnet også.

 Enda mere nytt. Lakserosa og rødt er en herlig kombinasjon og med litt lilla og sjokkrosa er det enda bedre.


Stoffprøver fra Designers Guild og Romo fikk også luftet seg. Jeg har mye mer på verkstedet og stoffer fra flere andre leverandører. I løpet av neste uke får jeg flere nye prøver. MYE å velge i fra flere leverandører.


Jeg er også så heldig at jeg har funnet en leverandør av lekre saueskinn. De er kortklippet og egner seg godt til både trekking av møbler og til løse skinn. Hva med et til å legge i bunnen av barnevognen eller til uteplassen. De finnes i mange ulike nyanser av beige, grått, brunt, natur og RØDT, tilsammen 13 farger.

Det var kjempefint å være med på et slikt arrangement. Dette gjør jeg nok igjen.

De nye møblene som ble klar til markedsdagen blir lagt ut på nettsiden min i løpet av helgen.

Ha en fin dag.

Liv

Du liker kanskje også

1 kommentarer

Instagram

Flickr Images