Gullstolen

Rokokkobenk

Endelig er det ferie og tid til å redigere bilder. Jeg har vært veldig opptatt den siste tiden og da går det alltid ut over noe eller noen. Denne gangen er det blogginnlegg og Facebooksiden min som har fått svi. Men de nærmeste dagene kommer jeg tilbake med flere innlegg. Jeg har fotografert, men ikke redigert. Så nå er jeg godt i gang med denne delen av jobben og da blir det litt av hvert å se her. Håper dere liker det dere ser og legg gjerne inn kommentarer hvis dere vil.

Denne gangen handler innlegget om to rokokkobenker som skal leve videre på et kjøkken ved bordet der. Lekkert tenker jeg.Benkene er sannsynligvis 40-50 år gamle. Med andre ord kopier av eldre benker. De var trukket i et rødt velurstoff. Kanskje litt kjedelig?


Men nå er de langt fra kjedelig. En strålende flott turkis velur med mønster i gull. Virkelig til å bli glad av.Ha en fin dag :)

Liv


Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images