Gullstolen

Lenestoler med piperygg

Ferie er godt, men når en er i Portugal hadde en også håpet på litt godvær. I dag er visst den beste dagen denne uken, med 20 minutter sol og resten overskyet og surt. Det har høljet ned noen dager allerede. Uansett, her er vår :) Markblomster titter frem, appelsintrærne er like ved å springe ut i full blomst og alt er grønt og fint. Herlig.
De stolene jeg skal presentere her er så utrolig herlige i fargene, riktig vårlig om du spør meg.


Sist den ble trukket om var en gang rundt 1990, etter stoffet å dømme.
Ikke så morsomt i dag.


Stolene fikk nye gjordbånd, mer ull i setet og godt med ekstra vatt i seteputen. Dermed blir setet litt fastere, men samtidig også mer struttende og fint.
Over er puten flat og litt sliten, men se på bildet under :)
Den gamle puten hadde møbelsnor i putesømmen, men her har jeg valgt kjeder av samme stoff som stolen. Slikt kan en velge etter hjertet.


Det er ikke så ofte stoler har slike vakre rygger som denne. Ekstra morsomt da å få lov å jobbe med slike møbler.


Utvendig arm har fått pyntespiker langs treverket


Og det samme er brukt på innvendig arm.


Håper du har hatt like stor glede av å se på disse møblene som jeg har.

Liv

Du liker kanskje også

3 kommentarer

 1. Nydelig Liv :) Utrolig vakker rygg - jeg får lyst til å sette meg ned i den :) Synd dere har vært så uheldig med været - håper sol-dagene starter i morgen!

  SvarSlett
 2. Har to slike stoler med piperygg. Jeg har dessverre ikke kompetanse eller utstyr til å beholde pipene. Har fjernet stoffet fra den ene stolen og har tenkt å legge nytt underfilt og trekke stolen med slett rygg (muligens ta på noen knapper i ryggen). Tror du det blir bra, selv om stolen blir mer ordinær? Håper på svar...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg beklager veldig at jeg ikke har svart før. De fleste kommentarene kommer til eposten min, men denne har falt utenfor. Jeg regner med du har funnet en løsning nå, men send meg gjerne et bilde og flere spørsmål om du likevel trenger litt hjelp. Send det gjerne på liv@gullstolen.com

   Slett

Instagram

Flickr Images