Gullstolen

Foredrag i Larvik Husflidslag

I morgen, tirsdag 12 mars blir en begivenhetsrik dag for meg. Gleder og gruer meg.
Først blir det et intervju i NRK Vestfoldsendinga i morgen tidlig. Jeg skal være der sammen med Nina Hove Myhre fra Larvik Husflidslag. Vi må tidlig opp, for vi skal møte der kl 07.30 og det er nok lurt å regne med en time på turen. Spennende og en ny opplevelse.Men dagen er ikke over når dette er ferdig, for om kvelden skal jeg holde foredrag i Larvik Husflidslag.Larvik Husflidslag


Jeg skal prate om Gullstolen og møbeltapetsering. Jeg sitter her nå og prøver å gjøre ferdig kladden til foredraget mitt. Mye å ta med, samtidig som det skal være gøy å høre på. Så i morgen pakker jeg med meg verktøy, stopningsmaterialer, stoff, snorer og bånd, et par møbler samt PC'en min med bilder av litt av hvert. Håper det blir en hyggelig kveld for alle fremmøtte. Møtet er åpent for alle og helt gratis.

Klikk inn på Larvik Husflidslag og se mer om hva de har å tilby. De har mange interessante kurs og møter, samt strikkekafe en gang i måneden. Nytt tema hver gang. Et flott møtested for kreative mennesker. Vel, de fleste er nok damer.

Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images