Gullstolen

3 litt runde spisestuestoler
Jeg fikk inn tre slitne stoler, den ene litt vinglete, den andre hadde mistet fasongen foran og alle med morkne gjordbånd. Nå er alle reparert og klar for et nytt liv ;))


 Dette grå stoffet var det øverste stoffet. Klart for litt endring.


Under fant jeg det gule stoffet til høyre og under der igjen var jeg inne på stoppingen (den venstre stolen)


En herlig dame sprudlet over av begeistring for alle de fine stoffene og falt til slutt ned på tre ulike som går i samme fargeskala. Med samme rosa snor som avslutning på alle tre, ble resultatet herlig og fargerikt.

Vakkert, ikke sant?

 Jeg syns også det ble morsomt med snoren som ble lagt rundt bakbeinet også.

 Flotte stoler og flotte stoffer.

 Jeg ble så fasinert av alle tre stolene på en gang, at jeg måtte ta flere bilder.I morgen starter jobben med to fine designstoler i stål og skinn. Veldig anderledes enn dette. Det er det som gjør denne jobben så morsom. Ikke to dager er like.


Og med gårsdagens solnedgang ønsker jeg en fin kveld. Litt mye blått, men ellers midt i blinken til bildene av stolene.

Liv

Du liker kanskje også

1 kommentarer

  1. For et 3-kløver! Helt nydelig og med det flotte fotoet av en nydelig kveldshimmel ble det 4-kløver :D

    SvarSlett

Instagram

Flickr Images