Gullstolen

Sofa og puff

Sofaen ville jeg fortsatt ha lys og nøytral, men etter å ha sett på hva som finnes nytt i butikkene mente jeg at det kunne gjøres morsommere likevel. Det er mye kjedelig, men livet er for kort til det.
Så jeg har valgt 2 helt ulike stoffer fra Designers Guild. 

Ryggen og armlener er trukket i et velourstoff med stripeeffekter og litt skinn i luven. Seteputene har fått grovt vevet lin. Spennende med to så ulike stoffer på samme møbel.

 Armlenet har fått legg i forkant og seteputen er sydd med kjeder i sømmene. Jeg liker godt kjeder i mange tilfeller, da putene blir litt "starmmere" 


Et til bilde av sidevangen, slik at alle detaljene kommer frem. Det er ikke lett å se det, men beina er malt i en helblank, mørk lillafarge. Teppet på armlenet fikk jeg i julegave av en av mine døtre. Hjemmestrikket herlighet.Her ser dere øverste del av armlenet og ryggen. Stripene på armlenet ble diagonal øverst for at stoffet skulle kunne føye seg rundt et buet armlene. En fin effekt, syns jeg. Like til høyre for knappen kan dere se skjøten jeg måtte ha i ryggen. Stoffer er sjelden bred nok for en hel rygg. Det er veldig viktig å gjøre en slik skjøt minst mulig synlig. Jeg er godt fornøyd med denne.


Til puffen valgte jeg å bruke samme stoffer som i sofaen. Kjederen er sydd i linstoffet og hele er trukket i velouren. Også her har jeg valgt å droppe kappen.

For å se utgangspunktet for disse møblene kan du se på forrige innlegg her.

Liv

Du liker kanskje også

2 kommentarer

  1. Den flotte puffen skulle jeg gjerne hatt - den ble kjempe fin. Også er jeg litt svak for runde tre ben på møbler.... Jeg lurer litt på stoffet du har på seteputene i sofaen, er dette ett ekstra sterkt stoff siden du bar brukt det på putene ? Finnes det i en mørkere farge og er det veldig dyrt ??

    SvarSlett
  2. Jeg kunne brukt begge stoffene i seteputene. Velouren har litt høyere slitestyrke, men begge to er sterke nok. Jeg ville ha kontrasten.
    Akkurat det stoffet finnes bare i den ene fargen, men det er nok litt mørkere enn bildene viser. Prisen er høy, kr 1499 pr m
    Men jeg har flere andre liknende stoffer som er vesentlig lavere pris på. Bl.a et flott linliknende stoff til kr 450 pr m.

    SvarSlett

Instagram

Flickr Images