Gullstolen

Ørelappstol i brokade

Svenneprøven min kopierte jeg og dermed har jeg to flotte ørelappstoler. Den ene trakk jeg for en tid tilbake og den andre skal trekkes på nyåret. Så etterhvert får jeg to like stoler i stuen, plassert litt fra hverandre.
Dette stoffet fra Designers Guild finnes i mange flotte farger, så her er det bare å velge og vrake.

Men selv har jeg valgt en rustrød farge på linfarget bunn. Fargen er ganske ulik på dette og neste bilde. Dere kan skylde litt på fotografen, meg :)) og resten på at velour skinner ulikt i ildslys og dagslys.


Noen syns nok at store mønster er litt mye, men jeg opplever bare at det er en spenning i stoffet. Jeg blir ikke lei av å nyte det flotte mønsteret og fargespillet.Jeg har brukt kjeder til å markere rundt puten, på chateausen (foran på armlenet) og på forkanten under seteputen. Når kjederen syes i samme stoff som resten blir det ikke så veldig markert. Noen ganger kan en velge kontrastfarger for å fremheve kjederen mer. Her er det nærbilde av armlenet.

Førbilde av stolen finner du i dette innlegget.

Liv

Du liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images