Gullstolen

Liten lenestol i gull og lilla

Jeg kan ikke greie å jobbe med så mange flott stoffer uten å forelske meg i noen. Stoffet til denne stolen er helt uimotståelig. En lekker litt blank lillafarge på en bunn av "gull".


På utsiden og bak har jeg valgt en ensfarget velour med litt bølgemønster


Denne stolen kommer til å gi meg masse glede, for fargen er bare helt herlig og i tillegg er stolen fantastisk god å sitte i.


Her holder jeg på å sy fast trekket under seteputen, som sitter fast i forkanten under seteputen. Det syes sammen på maskin, men festes i stolen for hånd.


Dette bildet viser hvordan jeg har sydd sammen øverste og nederste del av armlenet. Sømmen syes for hånd med en krum nål og lintråd. 


Detalj av fronten på armlene. Her ser dere også bølgemønsteret i den ensfargete velouren

Detalj av armlene og rygg. Syns julekulen bak passet så godt. Fargen i stoffet er nok riktigst på dette bildet. Ikke lett å gjengi helt korrekte farger.

De som har sett alle de tre siste innleggene mine, har nok forstått at stuen min er møblert med litt herfra og litt derfra. Jeg er også klar på at farger godt kan kombineres, gjerne litt utradisjonelt. Så under her kommer to bilder av sofakroken min slik den er i dag.


Det eneste som mangler her er et "nytt" salongbord. Det gamle furubordet blir kanskje malt og tatt i bruk i TV-stuen. 


Jeg er kjempefornøyd med å bruke om igjen gamle møbler. Alt for mye blir kastet og mange fler kunne hentet frem stoler og bord fra loft og kjeller. Det er bare fantasien som setter en stopper.

Med dette ønsker jeg alle leserne mine et godt gjenbruksår.

Liv

Du liker kanskje også

4 kommentarer

Instagram

Flickr Images