Gullstolen

Høsten er full av ruter og striper

Jeg har nettopp fått inn mange nye stoffprøver fra Romo, Vila Nova og Kirkby House.
Ved å klikke på navnet til prøveboken, kommer du til ROMOs egen nettside, der du kan se alle fargene og designene i serien. Du finner også stoffene i bruk på møbler.


Dette nydelige ullstoffet i prøveboken spectrum, finnes i mange flott farger og flere ulike design. Sammen med boken caledonia dekker den farger fra nøytrale, varme ruter og striper til fargerike flotte stoffer.Disse to bildene viser stoffer fra boken bonham. Alle stoffene i boken er i en blanding av bomull, viskose og lin. Flotte slitesterke stoffer i flere design og mange ulike farger.


Boken charlbury er full av flotte stoffer til lenestoler og spisestuer. Selvfølgelig finnes stoffene i mange ulike farger, og enda flere design.

Det ensfargete stoffet linara finnes i 337 ulke farger og er vevet i bomull og lin.

solea er et VELDIG slitesterkt stoff, produsert i striper, ruter og ensfarget. Så kombinasjonsmulighetene er mange.


Disse tre stoffene fra Vila Nova er laget i den samme fargeskalaen og kan lett kombineres. De to til høyre er velegnet til gardiner, men kan like godt brukes til lenestoler og spisestuestoler.


Dette lekre stoffet kalt Heloise har en høy slitestyrke og er lekkert på en lenestol eller til gardiner. Det er vevet i bomull/lin.

Jeg har fått inn mange andre nye prøvebøker fra andre leverandører. Ta en tur innom, så finner du kanskje det du ser etter !!
Flere bilder kommer etterhvert.

LivDu liker kanskje også

0 kommentarer

Instagram

Flickr Images