Gullstolen

Mitt første prosjekt er på plass

Gled deg. Denne kommer i nettbutikken.

Det tar nok ennå litt tid før nettbutikken min er helt på plass, men her skal jeg legge inn bilder av alle møblene jeg pusser opp. Både de som skal selges og de jeg har gjort for kunder (med deres tillatelse).

Dette er et av stoffene, fra Designers Guild

Jeg har kjøpt inn masse forskjellige små møbler og flotte stoffer ligger og venter. Litt småjobbing gjenstår før verkstedet mitt er helt ferdig. Gulvlistene skal males i kveld og i løpet av uken håper jeg å få hyller og bord på plass. Jeg gleder meg veldig til å komme i gnag

Du liker kanskje også

3 kommentarer

 1. Oj,den var lekker.Helt mine farger.
  Jeg tror jeg må ta med min gode venninne fra Larvik på en vårtur østover:))
  Lykke til,jeg følger spent med....

  SvarSlett
 2. Så moro å få tilbakemelding så raskt. Jeg håper å kunne legge ut flere møbler i løpet av de neste par ukene.

  SvarSlett
 3. Dette bare KAN du Liv!!! Lekker stol og jeg er imponert over håndlaget ditt - lykke til med nettbutikk! :D

  SvarSlett

Instagram

Flickr Images